Doe mee met de fotowedstrijd ‘Geloven op straat in Aalsmeer en omgeving’

Aalsmeer, augustus – De Open Hof Kerk Aalsmeer roept iedereen op om mee te doen met de fotowedstrijd ´Geloven op straat in Aalsmeer en (wijde) omgeving’. Op onverwachte plekken kom je soms religieuze elementen tegen: op straat, rondom gebouwen en huizen, of op het water. Bv. een tekst op een boot of een verrassend beeld in een tuin. Met deze zomerse fotowedstrijd worden deze spreuken, afbeeldingen en voorwerpen – letterlijk – in beeld gebracht. Kijk daarom goed rond in Aalsmeer en de wijde omgeving!

Op zondag 25 september a.s wordt de winnaar via een publieksstemming bekend gemaakt, na de kerkdienst in de Open Hof Kerk aan de Sportlaan.

Dit is een oecumenisch project van de Protestantse Gemeente, de Oud-Katholieke Kerk, Doopsgezinde Gemeente en de Karmelparochie.

Technische gegevens

Stuur je foto(‘s) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (max. 5 foto’s per inzender). De bestandsgrootte is minimaal 1 MB (per foto) (JPG/PDF/PNG/GIF). Vermeld kort waar en waarom je deze foto hebt gemaakt en wat erop te zien is. Uiterste inzenddatum is 11 september 2016.

Alle inzendingen zijn te zien op de Facebook-pagina en het foto-album van de Open Hof Kerk in Aalsmeer.

Meer informatie is beschikbaar op www.pgaalsmeer.nl/aankondiging-fotowedstrijd-geloven-op-straat-aalsmeer-en-omgeving.

Samenwerking

De Protestantse Gemeente (www.pgaalsmeer.nl), de Oud-Katholieke Kerk (www.oudkatholiekekerk.nl/aalsmeer), Doopsgezinde Gemeente (www.dgaalsmeer.nl) en de Karmelparochie (www.karmelparochie.nl) werken samen in de Raad van Kerken Aalsmeer. Regelmatig organiseren zij gezamenlijke kerkdiensten – zo ook op 18 september a.s.

Open Hof Kerk

In de Open Hof Kerk (Sportlaan 86, Aalsmeer) heeft de Protestantse Gemeente Aalsmeer haar thuisbasis. Iedere zondag om 10 uur zijn er vieringen. Daarnaast is er de Open Hof Keuken, het Open Huis, en zijn er vanaf september filmavonden, gesprekskringen, kinderclubs en nog veel meer. Meer informatie vindt u op www.pgaalsmeer.nl/agenda.