Slide 1

Welkom bij de Oud-Katholieke Kerk Aalsmeer

In december zijn er geen oud-katholieke diensten in Aalsmeer.

U bent van harte uitgenodigd door de andere Oud-katholieke kerken in de regio o.a. Amsterdam en in Mijdrecht (13 km van Aalsmeer). zie ook OKKN.nl/parochies.

Volgende dienst Aalsmeer: zondag 28 januari 2018 om 16 uur

Beste lezer,

Ik geef u het volgende droevige bericht door: in de vroege morgen van maandag 23 oktober, om 4.50 uur, is Jacob Spaans, onze voormalige pastoor, rustig overleden. Vader Spaans verbleef op dat moment in hospice Immanuel te Amstelveen.

De avondwake voor vader Spaans zal worden gehouden aanstaande vrijdagavond 27 oktober om 19.30 uur in de kerk van de HH. Petrus en Paulus te Aalsmeer, Oosteinderweg 392. Daar vindt de volgende dag zaterdag 28 oktober om 11.00 uur ook de mis ter uitvaart plaats, waarna vader Jacob begraven wordt op het naastliggende kerkhof.

​Moge hij rusten in vrede.​

Zondag gedenken we hem in de viering om 16 uur.