Slide 1

Welkom bij de Oud-Katholieke Kerk Aalsmeer

Volgende Oud-Katholieke diensten

juni: geen Oud Katholieke diensten

1 juli: feest Patroonheiligen van onze kerk en het dorp Aalsmeer H.H. Petrus en Paulus, voorganger Mgr. DirkJan Schoon

29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november de decemberdienst hangt nog van de ontwikkelingen af.

Na afloop altijd koffie, thee info, kennismaking enz.

Voorlopig jaaroverzicht van de volgende diensten in 2018

-1 april 16:00 uur: Hoogfeest van Pasen met pastoor Nico Schoorl, orgel Bram Biersteker

-29 april 16:00 uur: reguliere viering met bisschop Dirk Jan Schoon. Orgel door Kees Blijdorp.

-27 mei 16:00 uur: heilige drie-eenheid met pastoor Jake Dejonge. Orgel door Mattijs Ploeger.

-1 juli 16:00 uur: feest Patroonheiligen Petrus en Pauls van de kerk en het dorp Aalsmeer

-29 juli 16:00 uur: details volgen

-26 augustus 16:00 uur: details volgen

-30 september 16:00 uur: details volgen

-28 oktober 16:00 uur: details volgen

-25 november 16:00 uur: details volgen

-december: decemberdienst hangt nog af van diverse ontwikkelingen

Na afloop altijd koffie, thee info, kennismaking enz.

Er zijn verschillende voorgangers deze worden vermeld in de volgende nieuwsbrieven voor de betreffende data. Schriftlezingen: Mw.Lisette Visser-Moleman

Organisten niet bekend. Aanmeldingen worden op prijs gesteld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de diensten is er slechts één kollekte bestemd voor onze eigen kerk.

Beste lezer,

Ik geef u het volgende droevige bericht door: in de vroege morgen van maandag 23 oktober, om 4.50 uur, is Jacob Spaans, onze voormalige pastoor, rustig overleden. Vader Spaans verbleef op dat moment in hospice Immanuel te Amstelveen.

De avondwake voor vader Spaans zal worden gehouden aanstaande vrijdagavond 27 oktober om 19.30 uur in de kerk van de HH. Petrus en Paulus te Aalsmeer, Oosteinderweg 392. Daar vindt de volgende dag zaterdag 28 oktober om 11.00 uur ook de mis ter uitvaart plaats, waarna vader Jacob begraven wordt op het naastliggende kerkhof.

​Moge hij rusten in vrede.​

Zondag gedenken we hem in de viering om 16 uur.